Henk Seppenwoolde                       Rij-instructie
 
De rijschool voor uw auto, motor rijbewijs

Autorijles

Ben je 16,5 jaar of ouder dan kun jij bij ons beginnen met autorijles. Het behalen van een rijbewijs betekend dat je een hele hoop vrijheid krijgt om je te snel te kunnen verplaatsen naar waar jij heen wilt. Dit dient echter wel veilig op een veilige manier te gebeuren zodat zowel jij als je mede weggebruikers veilig uit en thuis komen na elke rit. Voordat jij zelfstandig de weg op kunt zul je eerst lessen moeten nemen. In Nederland werken wij met gecertificeerde rijschool houders die deskundige instructeurs in dienst hebben. Deze instructeurs leren jou om je mannetje of vrouwtje te staan in het verkeer. 


Rijles bij HSR

Bij HSR vinden wij het belangerijk dat jij een rijopleiding op maat krijgt. Wij snappen dat een rijbewijs een grote investering is op het moment dat jij ermee begint, echter is het maar een tijdelijke kostenpost die jou vervolgens de vrijheid geeft om de rest van jou leven een auto te mogen besturen. Ano 2019 is het gemiddelde aantal rijlessen die een leerling nodig heeft om succesvol zijn of haar rij examen af te leggen 38 uur. Dit is een gemiddelde en dit  is voor iedereen anders. De hoeveelheid rijlessen die je nodig hebt voordat jij succesvol jou rijexamen af kan leggen is compleet afhankelijk van hoe snel jij het auto rijden en de verkeersregels onder de knie hebt. Hierbij helpen wij jou graag en daarom hebben wij een aantal pakketen waaruit een keuze gemaakt kan worden. 


 

Kosten 

aantal rijlessen 

Tussentijdse toets & theorie examen 

Praktijk Examen 

pakket A

€ 1250,- (incl BTW)

20 x 1 uur rijles.


Inclusief
T.W.V € 150,-

Inclusief
T.W.V € 230,-

Pakket B

€ 1700,- (incl BTW)

30 x 1 uur rijles 


Inclusief
T.W.V € 150,-

Inclusief
T.W.V € 230,-

Geen pakket 


€ 45- per uur

€ 150,-

€ 230,-

 *Bij alle Rijlessen zit een wekelijkse theorie avond inbegrepen, deze theorie lessen worden wekelijks gehouden op de dinsdag avond van 19:00 tot 20:00.